Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? Loyaal Beveiliging B.V.

Geschreven door:
, 19 april 2021

Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk?Wat voor soort beveiliging heeft u nodig?

De beveiligingsbranche is een zeer uitgebreide branche waarbij vele beveiligingsbedrijven zich specialiseren in een bepaald deel van de branche .Hierbij dient u van te voren goed voor uzelf na te gaan wat uw verwachtingen/eisen zijn betreffende de beveiliging. Hierdoor kan de zoektocht naar het beste beveiligingsbedrijf voor uw onderneming makkelijker worden.Wat bepaalt de kosten per beveiliger?

De kosten per beveiliger wordt onder andere beïnvloed door de Kwaliteit/Werkzaamheden en de Regio.

Werkzaamheden:
U mag als ''potentiele'' opdrachtgever natuurlijk verwachten dat de beveiliger(s) geschikt zijn voor de werkzaamheden die u in gedachte heeft. U dient er wel rekening mee te houden dat bij te veel werkzaamheden de kwaliteit van de beveiliger omhoog zal moeten om te voldoen aan uw werkzaamheden. Dit kan invloed hebben op het tarief.

Regio:
Dit kan zowel negatief als positief zijn, Betreffende de regio denken we aan vraag en aanbod. (Voorbeeld: In Groningen is er een zeer ernstig te kort aan beveiliger(s) waardoor de vraag hoger is dan het aanbod dit zorgt voor een hogere uur prijs. In de randstad is het aanbod groter dan de vraag dit zorgt voor een lagere uur prijs)Wat kost een beveiliger ?

Hieronder nemen wij enkele vormen van beveiliging met u door en de richtlijnen gebaseerd op een eerlijke prijs gecombineerd met de praktijk.

____________________________________________________________________________________________________________________________________
Evenementenbeveiliger :
Evenementen beveiliger(s) zijn zoals het woord het al zegt inzetbaar voor uw alle soorten evenementen. Doordat de CAO van evenementenbeveiliging geen Toeslagen berekend zijn de prijzen vaak wat goedkoper. Echter kiezen eerlijke organisaties er wel voor om de CAO particuliere beveiliging aan te houden, Dit om hun medewerker een eerlijke salaris te bieden.

Eerlijke prijs 30,00 tot 35,00 euro per uur
Realistische prijs 25,00 tot 30,00 euro per uur
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Objectbeveiliging:
Objectbeveiligers dragen de zorg voor alle soorten objecten en gebouwen. Doordat de CAO van particuliere beveiliging wel toeslagen hanteert (in tegenstelling van evenementen) bent u voor een objectbeveiliger iets meer kwijt.

Eerlijke prijs 32,50 tot 40,00 euro per uur
Realistische prijs 27,50 tot 35,00 euro per uur____________________________________________________________________________________________________________________________________

Zorgbeveiliging
Zorgbeveiliging is zowel de zorg dragen voor het zorgpersoneel , de patiënten en de zorginstelling. Om dit te kunnen uitvoeren dient de beveiliger over meerdere jaren beveiligingservaring te beschikken voordat hij of zij dit werk goed kan uitvoeren. Door de hoge vereiste kwaliteit eisen dient u rekening te houden met een hoger uur tarief.

Eerlijke prijs 35,00 tot 45,00 euro per uur
Realistische prijs 27,50 tot 32,50 euro per uur
___________________________________________________________________________________________________________________________________

TIPS


  • Bij gebrek aan kennis of ervaring adviseren wij om een onpartijdige veiligheidsadviseur in te schakelen.
  • Vraag een beveiligingsonderneming altijd naar de referenties en controleer de referenties. Hieruit kunt u opmaken of de partij daad werkelijk geschikt is om gelijkwaardige werkzaamheden uit te voeren.
  • Vraag meerdere offertes uit bij verschillende bedrijven. Het hoeft namelijk niet altijd zo te zijn dat de duurste partij of de partij met de mooiste website . De beste of meest geschikte beveiliger(s) kan leveren.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.