Directie

Directie - Loyaal Beveiliging B.V.

Algemeen directeur Lorenzo van Vliet

De man achter Loyaal Beveiliging is de 29-jarige Lorenzo van Vliet.Hij begon zijn carrière op 18-jarige leeftijd als evenementenbeveiliger bij het evenementenbedrijf The Security Company (TSC). Als snel werd hij door zijn actieve en beleefde houding opgemerkt, waardoor hij zichzelf op meerdere vlakken mocht ontwikkelen binnen TSC.

Eigenaar beveiligingsbedrijf Just Secure
Na meerdere promoties was het voor Lorenzo tijd voor een nieuwe uitdaging, waarbij het verlangen naar een eigen onderneming steeds groter werd. Een beveiligingsbedrijf zonder moeilijke communicatie, een bedrijf waar je geen nummer bent en dat simpelweg goede kwaliteit zou gaan leveren. Met deze gedachte werd in 2016 Beveiligingsbedrijf Just Secure opgezet. Vijf mooie ondernemersjaren volgden, waarbij er op het hoogtepunt 100 medewerkers in dienst waren. Helaas moest ook Just Secure toegeven aan corona en eindigde deze fijne onderneming.

Doorstart met Loyaal Beveiliging
Terugkerend naar de gedachte van een eerlijk en loyaal beveiligingsbedrijf, waarbij de kwaliteit gewaarborgd is, wilde Lorenzo graag een doorstart maken. In 2021 is deze, in samenspraak met de curator, gerealiseerd onder de naam Loyaal Beveiliging.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.