Horecaportier

Horecaportier - Loyaal Beveiliging B.V.

Horecaportier - Van grote clubs tot de stamkroeg in een kleiner dorpje. ze zijn niet weg te denken de horecaportiers die jou om je legitimatie vragen , kijken of je niet onder invloed bent van overmatig drank en/of drugs en natuurlijk van elke bezoeker en medewerker de veiligheid waarborgt.

Gelukkig veranderen tijden tegenwoordig want waarbij je vroeger strak en soms boos werd aangekeken door een horecaportier in volledig zwart gekleed , Word je tegenwoordig welkom geheten door de horecaportier en heeft de horecaportier meer de taak als vriendelijke gastheer gekregen.

Hierin kunt u de keuze maken om te kiezen voor professionele Horecaportier(s) van Loyaal beveiliging. Hierbij kunt u precies aangeven wat voor publiek u heeft, en wat voor soort horecaportier u zoekt. Hierdoor kijken wij samen met u naar de juiste

Let op:
Horecaportiers zijn zeer ervaren beveiliger(s)die bepaalde eisen stellen,
- Afname minimaal 5 uur
- Fooi gegeven aan de portier(s) is voor de portier(s) NIET voor de eigenaar
- Er moet een mogelijkheid zijn tijdens dienst te worden afgelost (toilet bezoek etc)
- Er dient zich binnen loop bereik een gratis parkeer mogelijkheid te zijn, Indien niet zo is zal dit in rekening worden gebracht.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.