Industriebeveiliging

Make it Safe Together

Make it Safe Together - Loyaal Beveiliging B.V.

Industriële beveiliging is een tak van beveiliging die zich bezighoudt met het voorkomen van directe en indirecte risico’s binnen fabrieken, Warehouse en grote ondernemingen. Vaak gaat het om locaties die onoverzichtelijk zijn door de grote en/of drukte van mensen .

Industriële beveiliging houdt zich dus bezig met de veiligheid op plaatsen waar kapitaal en consumptiegoederen worden geproduceerd. Het betreft zowel de beveiliging van personeel en bezoekers als het voorkomen van economische schade.

Toegangscontrole
U beschikt over een onderneming waarbij vele ‘onbekende’ op uw terrein of in uw organisatie komen. Van de vaste leverancier tot aan de verschillende vrachtwagenchauffeurs. U hoeft natuurlijk niet iedereen bij naam te kunnen noemen , Maar u wilt als organisatie toch wel zeker weten dat er geen onbevoegde op uw terrein of in uw organisatie lopen.

Door het toepassen van de preventieve Toegangscontrole van Loyaal beveiliging voorkomt u dat er onbevoegde op uw terrein lopen. Door elke bezoeker zowel met voertuig of als zijnde persoon grondig te controleren bent u er van verzekerd dat door de toegangscontrole directe of indirecte risico's zullen minimaliseren.

Industriebeveiliging - Loyaal Beveiliging B.V.

Bouwplaats
Op bouwplaatsen zijn vaak waardevolle spullen te vinden: gereedschap, machines, bouwmateriaal. Loyaal beveiliging zorgt voor preventieve bouwplaats beveiliging. Van tijdelijke beveiliging tot permanente beveiliging, van camerabewaking tot een toegangscontrole. Wij leveren maatwerk waar nodig en zijn altijd flexibel. Van de voorbereidingsfase tot afbouwfase (afbouwbeveiliging). Vordert de bouw of verandert de locatie? Dan veranderen wij mee.

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.