Industriebeveiliging

Make it Safe Together

Make it Safe Together - Loyaal Beveiliging B.V.

Industriële beveiliging gaat van fabrieken tot oliemaatschappijen, waarbij de veiligheid 100% gegarandeerd dient te worden. Denk hierbij aan veilig werken, voorkomen van eventuele ongewenste bezoekers en de algemene veiligheid.

Signaalfunctie
Industriebeveiliging is het in zijn geheel beveiligen van een bepaald logistiek of industrieel object. Onze industriële beveiligers verrichten regelmatig controlerondes. Daarnaast worden onze industriële beveiligers getraind op het signaleren van onregelmatigheden in vitale ruimtes. Ook wordt er tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen. (Beginnende) onregelmatigheden kunnen zo in de kiem worden gesmoord.

Secundaire werkzaamheden
De industriële beveiligers van Loyaal Beveiliging gaan verder waar anderen stoppen. Onze industriële beveiligers zijn te allen tijde bereid meerdere secundaire werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan toegangscontrole, sleutelbeheer, CMR- behandeling en het ontvangen en registreren van bezoekers.

Soorten Diensten
De Industrie sector is heel divers en beschikt over meerdere soorten werkzaamheden. Hierdoor hebben wij onze werkzaamheden ondergebracht in 4 categorieën:

Haven Beveiliging
Fabriek Beveiliging
Warehouse Beveiliging
Bouwplaats Beveiliging

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.