Beveiliging Jeugdzorg

Beveiliging Jeugdzorg - Loyaal Beveiliging B.V.

Kinderen horen vrolijk en in een beschermde omgeving op te groeien. Helaas is dit niet altijd het geval. Er zijn vele redenen die er voor kunnen zorgen dat een kind wordt ondergebracht bij jeugdzorg. Elk kind draagt zijn of haar eigen 'rugzakje' aan ervaringen met zich mee. Deze nare ervaringen kunnen ervoor zorgen dat kinderen onverwacht en soms 'niet correct' handelen. Dit kan eventuele (in)directe gevaarlijke situaties veroorzaken voor zowel het kind als de zorgmedewerker(s).

Spanningen door miscommunicatie
Kinderen en jeugd vormen een specifieke groep. In de praktijk komt het vaak voor dat iemand zich niet kan verplaatsen in de situatie van het kind, waardoor er bijvoorbeeld door miscommunicatie (in)directe spanning kan ontstaan.

Speciaal getrainde beveiligers
Als organisatie kunt u kiezen voor de jeugdzorgbeveiligers van Loyaal Beveiliging. Wij hebben mannelijke en vrouwelijke beveiligers speciaal getraind op het onderwerp 'hoe om te gaan met kinderen'. Tijdens deze training hebben de beveiligers geleerd om op een duidelijke en rechtvaardige manier om te gaan met kinderen en jeugd. Hierdoor kan 99% van de incidenten pratend opgelost worden.

Soorten Diensten
Loyaal Beveiliging levert voor de categorie Jeugdzorg de volgende diensten:
Hierbij worden alleen diensten in de regio’s Utrecht | Zuid- Holland | Noord - Holland ingevuld.

Nachtwaker(jeugdzorg) Patiëntbewaking(jeugdzorg) Permanente beveiliging(jeugdzorg) Jongerenbegeleider Interventie beveiliging Slaapwacht(jeugdzorg)

Tips voor inhuren beveiliging

30 september 2022 - U heeft er voor gekozen om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Maar u bent niet thuis in de beveiligingswereld. Dan kunt u gebruik maken van de volgende tips voor het inhuren van een beveiligingsbedrijf.... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.