Beveiliging Jeugdzorg

Protect our future

Protect our future - Loyaal Beveiliging B.V.

Kinderen horen vrolijk en in een beschermde omgeving op te groeien. Helaas is dit niet altijd het geval. Er zijn vele redenen die er voor kunnen zorgen dat een kind wordt ondergebracht bij jeugdzorg. Elk kind draagt zijn of haar eigen 'rugzakje' aan ervaringen met zich mee. Deze nare ervaringen kunnen ervoor zorgen dat kinderen onverwacht en soms 'niet correct' handelen. Dit kan eventuele (in)directe gevaarlijke situaties veroorzaken voor zowel het kind als de zorgmedewerker(s).

Spanningen door miscommunicatie
Kinderen en jeugd vormen een specifieke groep. In de praktijk komt het vaak voor dat iemand zich niet kan verplaatsen in de situatie van het kind, waardoor er bijvoorbeeld door miscommunicatie (in)directe spanning kan ontstaan.

Speciaal getrainde beveiligers
Als organisatie kunt u kiezen voor de jeugdzorgbeveiligers van Loyaal Beveiliging. Wij hebben mannelijke en vrouwelijke beveiligers speciaal getraind op het onderwerp 'hoe om te gaan met kinderen'. Tijdens deze training hebben de beveiligers geleerd om op een duidelijke en rechtvaardige manier om te gaan met kinderen en jeugd. Hierdoor kan 99% van de incidenten pratend opgelost worden.

Soorten Diensten
In de Jeugdzorg sector er meerdere soorten werkzaamheden en Risicofactoren . Loyaal Beveiliging kan u van dienst zijn bij de volgende onderwerpen. Hierbij vullen wij alleen diensten in Utrecht | Zuid- Holland | Noord - Holland.

Nachtbeveiliging
Patiëntbewaking
Permanente beveiliging
Zorgondersteuner

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.