Objectbeveiliging

Objectbeveiliging voor uw onderneming

Objectbeveiliging voor uw onderneming - Loyaal Beveiliging B.V.

De Professionele objectbeveiligers van Loyaal beveiliging zorgen ervoor dat door het nauwkeurig uitvoeren van werkzaamheden zoals openingsrondes, Control rondes, Toegangscontrole en Receptiediensten . Uw object zowel tijdens kantooruren als buiten kantooruren, Volledig of gedeeltelijk beschermt is tegen direct of indirecte risicofactoren (denk hierbij aan Diefstal, vernieling en/of sabotage).

Onze objectbeveiligers zijn werkzaam in de Provincies Zuid - Holland / Utrecht en Noord- Holland (zuid) De ervaren en getrainde objectbeveiligers van Loyaal beveiliging staan 24 uur per dag klaar om uw bedrijf te bewaken.

Receptiediensten

Als bedrijf wilt u natuurlijk weten wie er in uw bedrijf aanwezig is, En wilt u ongenode gasten buiten houden.
Door een dagelijks een komen en gaan van mensen is dit vaak moeilijk bij te houden , Hierbij kunt een keuze maken om een receptiemedewerker van Loyaal beveiliging in te zetten . Door onze klantvriendelijke en duidelijke communicatie ben u voorzien van een gecontroleerde stroom van bezoekers en/leveranciers .

Nachtbewaking

Nachtbewaking - Loyaal Beveiliging B.V.

In de avond en nachten zijn de medewerkers van een onderneming vaak naar huis toe , Dit creëert het perfecte moment voor het plegen van strafbare feiten zoals Inbraak , Diefstal en sabotage. Door de inzet van de preventieve nachtbewakers van Loyaal beveiliging minimaliseert u de kans op directe of indirecte risico's voor uw onderneming. Zo bent u gegarandeerd van een veilige avond/nacht.

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.