Objectbeveiliging

Objectbeveiliging -

Objectbeveiliging voor uw onderneming

Als ondernemer wilt u natuurlijk dat uw bedrijfspand en waardevolle bezittingen optimaal beschermd worden. Objectbeveiliging is hiervoor een uitstekende oplossing. Bij Loyaal Beveiliging B.V. kunt u terecht voor professionele objectbeveiligers die ervoor zorgen dat uw object volledig of gedeeltelijk beschermd is tegen directe of indirecte risicofactoren.

Betrouwbare en ervaren objectbeveiligers
Onze objectbeveiligers zijn werkzaam in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland (zuid) en staan 24 uur per dag klaar om uw bedrijf te bewaken. Ze zijn getraind en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, zoals openingsrondes, controlerondes, toegangscontrole en receptiediensten.

Receptiediensten

Professionele receptiediensten van Loyaal Beveiliging voor uw bedrijf<
Als bedrijf is het belangrijk om te weten wie er in uw kantoor aanwezig is en om ongenode gasten buiten te houden. Dit kan echter lastig zijn wanneer er een dagelijkse stroom van mensen in- en uitloopt. Gelukkig kunt u dit probleem oplossen door een professionele receptiemedewerker van Loyaal Beveiliging in te zetten.

Klantvriendelijke en duidelijke communicatie
Onze receptiemedewerkers zijn niet alleen getraind in beveiliging, maar ook in klantvriendelijke en duidelijke communicatie. Hierdoor zorgen wij voor een gecontroleerde stroom van bezoekers en leveranciers die uw bedrijf betreden. Onze medewerkers zijn alert op verdachte situaties en handelen adequaat bij mogelijke risico's.

Nachtbewaking

Nachtbewaking -

Nachtbewaking door Loyaal Beveiliging uw veiligheid staat voorop
Als ondernemer wilt u zich geen zorgen maken over de veiligheid van uw bedrijf, zeker niet in avond- en nachtelijke uren wanneer er niemand aanwezig is. Met de professionele nachtbewaking van Loyaal Beveiliging B.V. bent u verzekerd van een veilige werkplek.

Preventieve nachtbewakers
Inbraak, diefstal en sabotage zijn helaas veelvoorkomende risico's voor bedrijven in de avond en nacht. Met onze preventieve maatregelen minimaliseren wij deze risico's. Onze nachtbewakers zijn getraind om verdachte situaties te signaleren en te handelen voordat er schade ontstaat.

Opleidingen -

Opleidingen

30 september 2022 - ... lees verder »

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De Sleutel tot Veilige Zorg: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging In de zorgsector is de diversiteit onder patiënten groot. De meeste patiënten zijn vriendelijk en meewerkend, maar er is... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.