Patientbewaking

Patientbewaking -

#Patiëntbewaking door Loyaal Beveiliging B.V.: Een veilige oplossing voor zorgorganisaties
Als zorgorganisatie is het uw plicht om patiënten te beschermen tegen gevaar voor zichzelf en anderen. Dit kan in sommige gevallen arbeidsintensieve taken met risico's voor uw medewerkers opleveren. Daarom biedt Loyaal Beveiliging B.V. de oplossing: ervaren patiëntbewakers die directe en indirecte gevaarlijke situaties kunnen minimaliseren.

#Ervaring en training van Loyaal Beveiliging B.V.'s Patiëntbewakers
Onze patiëntbewakers zijn niet alleen beveiligers, maar ook getrainde zorgprofessionals met cursussen op het gebied van gesprekstechniek en GGZ aanhoudingstechnieken. Met deze expertise kunnen zij effectief omgaan met elke situatie waarin een patiënt mogelijk gevaarlijk gedrag vertoont.

#Focus op uw werkzaamheden dankzij Loyaal Beveiliging B.V.
Door het inhuren van onze patiëntbewakers kunt u zich volledig concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan uw patiënten. Onze bewakers staan garant voor een veilige omgeving waarin uw personeel efficiënt kan werken zonder zich zorgen te maken over hun veiligheid of die van de patiënten.

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - In de zorgsector zijn patiënten heel verschillend; sommigen zijn super vriendelijk terwijl anderen juist onaardig kunnen overkomen. Goede communicatie is vaak d... lees verder »

VEB Keurmerk -

VEB Keurmerk

30 september 2022 - Loyaal Beveiliging biedt hoogwaardige beveiligingsdiensten tegen eerlijke prijzen en kan nu officieel aantonen dat ze voldoen aan de eisen van de Vereniging Erke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.