Patientbewaking

Patientbewaking - Loyaal Beveiliging B.V.

Nederland is een zorgland waarbij men ten alle tijden klaar staat om mensen de zorg te bieden die zij nodig hebben. Hierin kan het voorkomen dat een patiënt door uitzonderlijke omstandigheden een gevaar voor zichzelf en/of andere kan vormen.
Hierin kunt als zorgorganisatie de keuze maken om een patiënt onder de toezicht te plaatsen. (Denk hierbij aan suïcidale patiënten, Agressieve patiënten etc.)


Echter zijn bij dit soort patiënten de werkzaamheden arbeidsintensief en lopen uw medewerker(s) wellicht kans direct of indirecte risico's. Hierbij kunt u de keuze maken om de Patiëntbewaker(s)van Loyaal Beveiliging B.V. in te huren

De Patiëntbewakers van Loyaal Beveiliging B.V. zijn ervaren zorgbeveiliger(s) met intern gevolgde cursussen op het gebied van gesprekstechniek en GGZ aanhoudingstechnieken . Hierbij kunnen de patiëntbewakers van Loyaal beveiliging B.V. zowel directe als indirecte gevaarlijke situaties minimaliseren. Waardoor het zorgpersoneel zich met een gerust hart op zijn of haar werkzaamheden kan focussen.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.