Werkwijze

Werkwijze - Loyaal Beveiliging B.V.

Binnen de huidige samenleving zijn de risicofactoren de laatste jaren gestegen. Dit heeft ervoor gezorgd dat organisaties hun veiligheidsbeleid op een andere manier hebben moeten inrichten. De strategie van Loyaal Beveiliging is gericht op het voorkomen van incidenten: preventief beveiligen.

Veiligheid en dreiging
Wij geloven dat iedereen, van een enkel individu tot een complete organisatie, zich veilig moet kunnen voelen, maar helaas is veiligheid niet meer van zelfsprekend. Het type dreiging is immers veranderlijker en ongrijpbaarder dan ooit. Van diefstal tot geweldpleging, een dreiging kan in elke hoek opduiken. Door signalen en informatie op gestructureerde wijze centraal te verzamelen, voorkomen we dat zo’n dreiging een concreet incident wordt. Het nieuwe beveiligen van Loyaal Beveiliging vraagt om een flexibele inzet van maatregelen op basis van dreiging.

Prijsgarantie
Loyaal Beveiliging werkt alleen in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Hierbij nemen wij alleen lokale beveiligers aan, waardoor wij de kosten (zoals reiskosten) kunnen drukken en onze prijzen laag kunnen houden.

Eerlijk prijsrapport
Loyaal Beveiliging gelooft niet in grote marges, grote kantoren en hoge backofficekosten. Wij geloven wel in eerlijk zaken doen. Daarom heeft Loyaal Beveiliging ervoor gekozen om een Eerlijk prijsrapport te maken. Hierin ziet u onze volledige prijsopbouw, zodat u verzekerd bent van de beste prijs in Nederland.


Heeft u een beveiligingsproject met spoed aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag aan beveiliging op maat voor uw project.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.