communicatie

communicatie Loyaal Beveiliging B.V.

Goede communicatie is de basis van elke onderneming

Telefonische bereikbaarheid
Hierbij werkt Loyaal beveiliging met een kantoor nummer bereikbaar van 09:00 tot 17:00 en een noodnummer dat van 17:00 tot 09:00 bereikbaar is. Dit zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag loyaal beveiliging kunt bereiken.

Duidelijke Directe communicatie
Loyaal beveiliging werkt met duidelijke afspraken , Op het moment dat wij niet de kwaliteit kunnen leveren die u zoekt zullen wij dit duidelijk aangeven. In geval van nood kunnen wij ten alle tijden beroep doen op onze inhuurpartijen om ons te ondersteunen indien dit nodig is.

Eerlijk Communiceren
Tijdens een dienst is de werknemer verplicht om bij extreme rustige periode aan te geven dat u een medewerker na minimaal 4 uur mag afschalen . Dit om hoge kosten bij u te voorkomen.

Communicatie tijdens uw werkzaamheden
Indien u tijdens uw werkzaamheden gebruik wilt maken van onze communicatiemiddel (bijvoorbeeld portofoons) kunt u dit bij ons aangeven bij eventuele portofoons bij huren word er een kleine vergoeding gevraagd.


Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Tips voor inhuren beveiliging

30 september 2022 - U heeft er voor gekozen om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Maar u bent niet thuis in de beveiligingswereld. Dan kunt u gebruik maken van de volgende tips voor het inhuren van een beveiligingsbedrijf.... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiĆ«le ... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.