Events Beveiliging

Have a safe event

Have a safe event - Loyaal Beveiliging B.V.

Bij elk evenement boven de 250 bezoekers kan de gemeente eisen dat u als organisatie gebruikmaakt van evenementenbeveiliging. Dit om eventuele directe en indirecte risico's te minimaliseren, zodat het evenement op een veilige en verantwoorde manier zou kunnen verlopen.

De evenementenbeveiligers van Loyaal Beveiliging zijn, door hun jarenlange ervaring, zeer klantvriendelijkheid. Daarnaast zijn zij door hun adequaat handelen bij gevaarlijke situaties een aanwinst voor uw evenement. Elk evenement is uniek, net zoals elke evenementenbeveiliger van Loyaal Beveiliging uniek is en over zijn of haar eigen kwaliteiten beschikt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze evenementenbeveiligers onder te brengen in vier klassen.

 Klasse 1 evenementenbeveiliging: vaste positiebeveiliger
 Klasse 2 evenementenbeveiliging: deels vaste positiebeveiliger
 Klasse 3 evenementenbeveiliging: interventieteam(s)
 Klasse 4 evenementenbeveiliging: leidinggevende functie

Soorten eventbeveiliging
De evenementensector is heel divers en beschikt over meerdere soorten werkzaamhedenen evenementen. Om u optimaal te kunnen bedienen, hebben wij onze werkzaamheden ondergebracht in vier categorieën:
Recreatie Evenementen
Zakelijke Evenementen
School Beveiliging
Sport Beveiliging

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.