Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging - Loyaal Beveiliging B.V.

Het is niemand ontgaan al jaren lang kamt de zorgsector met zware te korte in personeel ,Maar terwijl de Zorgsector hard aan het werk is neemt de agressie tegen zorgpersoneel juist toe.

Hierdoor heeft het IZZ een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat in 63% van de medewerkers meer agressie ervaart(20% hiervan voelt zich ook daadwerkelijk onveilig. De grootste klachten zijn Stress(63%) , Frustratie(61%) en spanningsklachten(55%) (lees het hele verhaal op 'Toename agressie en impact corona geeft zorgpersoneel mentaal forse klap')

Maar er is hoop de laatste jaren heeft de 'zorgbeveiliger' zich sterk ontwikkeld en kan tegenwoordig een goede toegevoegde waarde zijn voor vele zorg gerelateerde organisaties. Een Zorgbeveiliger van Loyaal beveiliging is gedreven en staat stevig in zijn/haar schoenen , Daarnaast beschikken al onze Zorgbeveiliger(s) over de nodige ervaringen en bijkomende scholing (bijvoorbeeld handelen in crisissituaties, BHV , EHBO)

Soorten Diensten
De zorg sector is heel divers en beschikt over meerdere soorten werkzaamheden. Hierdoor hebben wij onze werkzaamheden ondergebracht in 4 categorie├źn:

Beveiliging Woonzorg
Beveiliging Jeugdzorg
Beveiliging GGZ
Beveiliging Ziekenhuis

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.