Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging - Loyaal Beveiliging B.V.

Nederland is het land van de zorg in de meeste brede zin , Van een bezoek aan de huisarts tot de meest gespecialiseerde zorglocaties. Hierbij staat het zorgpersoneel dag in en dag uit klaar voor alle uitdagingen.

Loyaal beveiliging levert beveiligingsmedewerkers met ervaring in de zorg en ondersteunt daar mee de GGZ , Ouderen en jeugdzorg locaties in de regio Zuid - Holland , Noord-Holland en Utrecht . De proactieve houding , gastvrijheid en affiniteit met de zorg maakt de zorgbeveiligers van Loyaal beveiliging de perfecte aanvullende medewerker voor uw zorg locatie.

Patiëntbewaking
In de zorg kan het voorkomen dat u als zorgmedewerker of zorg locatie te maken krijgt met patiënten die wellicht een gevaar voor u , een andere of zichzelf kunnen zijn.

Deze patiënten hebben dan meer aandacht nodig , Door het inzetten van de Patiëntbewaking van Loyaal beveiliging kan door middel van correct en proactief handelen zowel directe als indirecte risico's voor zowel u , een ander of voor patiënt zelf worden geminimaliseerd.

Zorgbeveiliging - Loyaal Beveiliging B.V.

Zorgondersteuner
Als zorg locatie bent u altijd bezig en kan het voorkomen dat u soms gewoon de extra handjes mist om alles op tijd af te krijgen . Loyaal beveiliging levert al enkele jaren zorgondersteuners aan diverse zorglocaties in de Randstad.

Onze zorgondersteuners helpen bij het klaarmaken van het ontbijt of smeren de broodjes voor de cliënten. Ook verrichten onze zorgondersteuners diverse huishoudelijke werkzaamheden en creëren zij een huiselijke en ontspannen sfeer voor de cliënten.

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.