Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging - Loyaal Beveiliging B.V.

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan: al jarenlang kampt de zorgsector met een zwaar tekort aan personeel. Het huidige personeel in de zorgsector is hard aan het werk, maar de agressie tegen zorgpersoneel neemt ondertussen juist toe.

Agressie op de werkvloer
Het IZZ heeft een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat 63% van de medewerkers meer agressie ervaart. 20% hiervan voelt zich ook daadwerkelijk onveilig. Dit heeft gevolgen voor het zorgpersoneel. De grootste klachten bij hen zijn stress (63%), frustratie (61%) en spanningsklachten (55%) (lees het hele verhaal op Toename agressie en impact corona geeft zorgpersoneel mentaal forse klap).

Opgeleide zorgbeveiligers
Maar er is hoop. De laatste jaren heeft de zorgbeveiliger zich sterk ontwikkeld en kan tegenwoordig een goede toegevoegde waarde zijn voor vele zorg gerelateerde organisaties. Een zorgbeveiliger van Loyaal Beveiliging is gedreven en staat stevig in
zijn/haar schoenen. Daarnaast beschikken al onze zorgbeveiligers over de nodige ervaringen en bijbehorende scholing, zoals handelen in crisissituaties, BHV en EHBO.

Soorten Diensten
De zorg sector is heel divers en beschikt over meerdere soorten werkzaamheden. Hierdoor hebben wij onze werkzaamheden ondergebracht in 4 categorie├źn:

Beveiliging Woonzorg
Beveiliging Jeugdzorg
Beveiliging GGZ
Beveiliging Ziekenhuis

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.