Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging -

Nederland is het land van de zorg in de meeste brede zin , Van een bezoek aan de huisarts tot de meest gespecialiseerde zorglocaties. Hierbij staat het zorgpersoneel dag in en dag uit klaar voor alle uitdagingen.

Loyaal beveiliging levert beveiligingsmedewerkers met ervaring in de zorg en ondersteunt daar mee de GGZ , Ouderen en jeugdzorg locaties in de regio Zuid - Holland , Noord-Holland en Utrecht . De proactieve houding , gastvrijheid en affiniteit met de zorg maakt de zorgbeveiligers van Loyaal beveiliging de perfecte aanvullende medewerker voor uw zorg locatie.

Patiëntbewaking
In de zorg kan het voorkomen dat u als zorgmedewerker of zorg locatie te maken krijgt met patiënten die wellicht een gevaar voor u , een andere of zichzelf kunnen zijn.

Deze patiënten hebben dan meer aandacht nodig , Door het inzetten van de Patiëntbewaking van Loyaal beveiliging kan door middel van correct en proactief handelen zowel directe als indirecte risico's voor zowel u , een ander of voor patiënt zelf worden geminimaliseerd.

Zorgbeveiliging -

Zorgondersteuner
Als zorg locatie bent u altijd bezig en kan het voorkomen dat u soms gewoon de extra handjes mist om alles op tijd af te krijgen . Loyaal beveiliging levert al enkele jaren zorgondersteuners aan diverse zorglocaties in de Randstad.

Onze zorgondersteuners helpen bij het klaarmaken van het ontbijt of smeren de broodjes voor de cliënten. Ook verrichten onze zorgondersteuners diverse huishoudelijke werkzaamheden en creëren zij een huiselijke en ontspannen sfeer voor de cliënten.

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De Sleutel tot Veilige Zorg: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging In de zorgsector is de diversiteit onder patiënten groot. De meeste patiënten zijn vriendelijk en meewerkend, maar er is... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.