Over Loyaal beveiliging

De man Achter Loyaal

De man Achter Loyaal - Loyaal Beveiliging B.V.

Tijdens zijn dienstjaren als beveiliger zag Lorenzo van Vliet de kwaliteit in de beveiliging steeds sneller dalen, waarbij de nieuwe generatie beveiliging niet in staat was om op de meeste simpele taken uit te voeren. Hierbij werd in 2016 door Lorenzo het besluit gemaakt om zelf een beveiligingsbedrijf op te richten onder de naam Just Secure

Kwaliteit
Just Secure (ook vertaald als 'gewoon beveiliging') stond voor de hoge kwaliteit en waardes van de professionele beveiliger van de goede oude tijd . Hierbij werkte Just Secure alleen met hoge kwaliteit beveiligers , Zodat de opdrachtgevers weer vertrouwen zouden krijgen in de dagelijkse algemene beveiliger. In 2020 werd de naam gewijzigd naar Loyaal beveiliging.

Werkwijze
Loyaal beveiliging werkt alleen voor directe opdrachtgevers en geeft daarbij de voorkeur aan een langzamere groei waarbij de Hoge kwaliteit van de beveiligers gewaarborgd is en kan blijven.


Eerlijkheid

Loyaal beveiliging geloofd in eerlijk zaken doen en een duidelijke communicatie . Zo weet u als opdrachtgever waar u aan toe bent en komt u achteraf niet met extra kosten te zitten.

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.