Wie zijn Wij?

Wie zijn Wij? - Loyaal Beveiliging B.V.

Historie
In 2014 begon Lorenzo van Vliet als beveiliger bij één van de grootste evenementenbeveiligingsbedrijven van Nederland. Hierbij heeft hij zich in de loop der jaren ontwikkeld van een onervaren tot een leidinggevende en daadkrachtige beveiliger.

Just Secure
Door de snelle ontwikkelingen heeft Lorenzo ervoor gekozen om in 2016 zijn eerste beveiligingsbedrijf op te richten onder de naam Just Secure. Door zijn duidelijke communicatie en eerlijke werkwijze groeide Just Secure uit tot een middelgroot, goedlopend bedrijf. In 2018 maakte hij de keuze om Just Secure Events op te zetten.

Oprichting Loyaal Beveiliging
In 2020 werden Just Secure en Just Secure Events ook getroffen door het COVID-19-virus, waarbij de bedrijven helaas failliet zijn gegaan. In 2021 besloot Lorenzo om verder te gaan onder de naam Loyaal Beveiliging.

Loyaliteit
De naam Loyaal Beveiliging is gekozen voor de loyale beveiligers die vanuit Just Secure mee zijn gegaan in de doorstart en 100% geloven in de visie van Loyaal Beveiliging.

Zuivere visie
De visie van Loyaal Beveiliging ligt in het duidelijk communiceren en eerlijk zaken doen. Hierbij kijken wij niet vanuit winstoogmerk, maar naar de beste en juiste keuze voor u als opdrachtgever.

Tips voor inhuren beveiliging

30 september 2022 - U heeft er voor gekozen om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Maar u bent niet thuis in de beveiligingswereld. Dan kunt u gebruik maken van de volgende tips voor het inhuren van een beveiligingsbedrijf.... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.