Wie zijn Wij?

Wie zijn Wij? - Loyaal Beveiliging B.V.

Historie

in 2014 begon Lorenzo van Vliet als beveiliger bij één van de grootste Evenementenbeveilgingsbedrijven van Nederland.
Hierbij heeft Lorenzo zich in de jaren ontwikkeld van onervaren beveiliger naar een leidinggevende en daadkrachtige beveiliger.

Door de snelle ontwikkelingen heeft Lorenzo er voor gekozen om in 2016 zijn eerste beveiligingsbedrijf neer te zetten onder de naam Just Secure B.V. Door de duidelijke communicatie en eerlijke werkwijze van Lorenzo van Vliet groeide Just Secure B.V. uit tot een Middel-groot goed lopend bedrijf waarbij in 2018 de keuze werd gemaakt om Just Secure Events B.V. op te zetten.

In 2020 werd ook Just Secure en Just Secure Events getroffen door het Covid 19 Virus. Hierbij is het bedrijf faliet gegaan en is in 2021 besloten om verder te gaan onder de naam Loyaal Beveiliging B.V.

De Naam
De Naam Loyaal Beveiliging is gekozen voor de Loyale beveiligers die vanuit Just Secure mee zijn gegaan in de doorstart en 100% geloven in de visie van Loyaal beveiliging.

De Visie
De visie van Loyaal beveiligingligt in het duidelijk communiceren en het eerlijk zaken doen. Waarbij wij niet kijken vanuit winst oogmerk maar kijken naar de beste en juiste keuze voor de opdrachtgever.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.