Over Loyaal beveiliging

Over Loyaal beveiliging -

De man achter Loyaal Beveiliging

Lorenzo van Vliet zag tijdens zijn dienstjaren als beveiliger de kwaliteit in de beveiliging steeds sneller dalen. In 2016 besloot hij daarom zelf een beveiligingsbedrijf op te richten onder de naam Just Secure, wat later werd omgedoopt tot Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit staat voorop bij Loyaal Beveiliging B.V
Loyaal Beveiliging B.V. staat voor hoge kwaliteit en waardes van de professionele beveiliger van vroeger. Het bedrijf werkt uitsluitend met hooggekwalificeerde beveiligers, zodat opdrachtgevers weer vertrouwen kunnen hebben in de dagelijkse algemene beveiliging.

De kracht van Loyaal Beveiliging B.V.: loyale en betrouwbare beveiligers
Bij Loyaal Beveiliging B.V. draait het allemaal om loyaliteit en betrouwbaarheid. De beveiligers worden zorgvuldig geselecteerd en getraind om deze kernwaarden uit te dragen en bij te dragen aan een veilige omgeving voor iedereen.

Werkwijze van Loyaal Beveiliging: Langzame groei voor hoge kwaliteit
Bij Loyaal Beveiliging werken we alleen voor directe opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit beveiligers te leveren, omdat we onze aandacht volledig kunnen richten op hun behoeften. We geven de voorkeur aan een langzamere groei, zodat we elke stap zorgvuldig kunnen nemen en ervoor kunnen zorgen dat onze diensten altijd van topkwaliteit blijven.

Eerlijkheid is de basis van onze werkwijze
Bij Loyaal Beveiliging geloven we in eerlijk zakendoen en heldere communicatie. Wanneer u ons inschakelt als uw beveiligingspartner, kunt u erop vertrouwen dat u precies weet waar u aan toe bent. We vermijden verborgen kosten en bieden transparante tarieven die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Werk samen met Loyaal Beveiliging voor betrouwbare beveiligingsdiensten
Als u op zoek bent naar betrouwbare beveiligingsdiensten, dan is Loyaal Beveiliging de juiste keuze voor u. Onze werkwijze garandeert niet alleen hoge kwaliteit dienstverlening, maar ook eerlijkheid en duidelijke communicatie die nodig zijn om succesvol samen te werken.

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De Sleutel tot Veilige Zorg: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging In de zorgsector is de diversiteit onder patiënten groot. De meeste patiënten zijn vriendelijk en meewerkend, maar er is... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.