Examenstunt

Its Party time

Its Party time - Loyaal Beveiliging B.V.

Examenstunt - Eind van het jaar is het tijd voor de examens en natuurlijk de examenstunt. Een traditie die veel scholieren tot de dag van vandaag gebruiken om de meest lachwekkende stunts uit te halen op hun school , Echter kunnen deze examenstunts soms ook uit de hand lopen en zorgen voor directe of indirecte risico's.

Hierin kunt u als school het besluit nemen om de schoolbeveiliger(s) van loyaal beveiliging in te huren. De schoolbeveiliger(s) van Loyaal beveiliging kunnen preventief aanwezig zijn , Visitaties uitvoeren en ingrijpen wanneer een examenstunt dreigt te escaleren. Dit alles word op een nette en sociale maar duidelijke manier gecommuniceerd. Hierdoor kan iedereen genieten van de examenstunt en zorgen de school beveiliger(s) van Loyaal beveiliging er voor dat de risico's worden geminimaliseerd.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.