Examenstunt

Its Party time

Its Party time -

#Examenstunt: Risico's en preventie
Het eind van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat de examens eraan komen. Ook de jaarlijkse examenstunt staat weer voor de deur. Een traditie waar veel scholieren naar uitkijken, maar die soms ook uit de hand kan lopen. Dit brengt directe of indirecte risico's met zich mee, zowel voor leerlingen als docenten.

#Loyaal Beveiliging B.V.: Preventief aanwezig
Om deze risico's te minimaliseren, kunt u als school besluiten om Loyaal Beveiliging B.V. in te huren. De schoolbeveiliger(s) van Loyaal beveiliging kunnen preventief aanwezig zijn op school tijdens de examenstunt. Niet alleen voeren ze visitaties uit, maar ook grijpen zij in wanneer een situatie dreigt te escaleren. Dit alles gebeurt op een nette, sociale en duidelijke manier.

#Genieten van de examenstunt zonder zorgen
Met Loyaal Beveiliging B.V. als partner kunt u erop vertrouwen dat iedereen kan genieten van de examenstunt zonder zich zorgen te maken over mogelijke risico's. De professionele en ervaren schoolbeveiligers staan garant voor een veilige omgeving waarin leerlingen en docenten ongestoord kunnen genieten van deze mooie traditie!

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - In de zorgsector zijn pati├źnten heel verschillend; sommigen zijn super vriendelijk terwijl anderen juist onaardig kunnen overkomen. Goede communicatie is vaak d... lees verder »

VEB Keurmerk -

VEB Keurmerk

30 september 2022 - Loyaal Beveiliging biedt hoogwaardige beveiligingsdiensten tegen eerlijke prijzen en kan nu officieel aantonen dat ze voldoen aan de eisen van de Vereniging Erke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.