Fabriek beveiliging

Fabriek beveiliging -

Denk aan een goed georganiseerde fabriek, waarbij vele medewerkers hard aan het werk zijn, de machines op volle toeren draaien en waar de grondstoffen en eindproducten tijdelijk liggen opgeslagen. Door de grote oppervlakte en drukte op de werkvloer kunnen er onveilige situaties ontstaan. Bijvoorbeeld ongewenste bezoekers, diefstal, inbraak, vernieling en sabotage. Dit kan grote risico's creëren voor zowel uw onderneming als medewerkers.

Voorkom schade
U kunt ervoor kiezen om de fabrieksbeveiliging van Loyaal Beveiliging in te schakelen. Onze fabrieksbeveiligers verrichten regelmatig controlerondes. Daarnaast worden onze fabrieksbeveiligers getraind op het signaleren van onregelmatigheden in vitale ruimtes. Ook wordt er tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen. (Beginnende) onregelmatigheden kunnen zo in de kiem worden gesmoord.

Secundaire werkzaamheden
Fabrieksbeveiligers van Loyaal Beveiliging gaan verder waar anderen stoppen. Onze fabrieksbeveiligers zijn te allen tijde bereid om meerdere secundaire werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan toegangscontrole, sleutelbeheer en het ontvangen en registreren van bezoekers.

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De Sleutel tot Veilige Zorg: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging In de zorgsector is de diversiteit onder patiënten groot. De meeste patiënten zijn vriendelijk en meewerkend, maar er is... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.