Beveiliging GGZ

Beveiliging GGZ - Loyaal Beveiliging B.V.

De geestelijke gezondheidszorg(GGZ) Ruim 4 op de 10 Nederlanders(40%) krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. De overheid wil dat mensen met psychische problemen passende hulp krijgen dit kan via de huisarts, basis GGZ of gespecialiseerde GGZ.

Psychische problemen zijn vaak onvoorspelbaar en hebben een lang traject nodig om te worden verwerkt. In uitzonderlijke gevallen kunnen Psychische klachten er voor zorgen dat een patiënt een gevaar voor zichzelf en/of andere kan vormen.

Hierin kunt u als GGZ instelling de keuze maken om GGZ beveiliger(s) van Loyaal Beveiliging in te zetten. Door de jaren lange ervaring en interne opleidingen en cursussen beschikken onze GGZ beveiliger(s) over de juiste kennis om uw organisatie wellicht te kunnen ondersteunen.

Soorten Diensten
In de Zorgsector zijn er meerdere soorten werkzaamheden en Risicofactoren . Loyaal Beveiliging kan u van dienst zijn bij de volgende onderwerpen. Hierbij vullen wij alleen diensten in Utrecht | Zuid- Holland | Noord - Holland.

Nachtbeveiliging
Patiëntbewaking
Permanente beveiliging
Zorgondersteuner

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.