Beveiliging GGZ

Beveiliging GGZ - Loyaal Beveiliging B.V.

Meer dan vier op de tien Nederlanders (ruim 40%) krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. De overheid wil dat mensen met psychische problemen passende hulp krijgen. Dit kan via de huisarts, basis GGZ (geestelijke gezondheidszorg) of gespecialiseerde GGZ.

Lang traject
Mensen met psychische problemen zijn vaak onvoorspelbaar en hebben een lang traject nodig om hun trauma te verwerken. In uitzonderlijke gevallen kunnen psychische klachten ervoor zorgen dat een patiënt een gevaar voor zichzelf en/of anderen vormt.

Ervaren beveiligers
Als GGZ-instelling kunt u de keuze maken om GGZ-beveiligers van Loyaal Beveiliging in te zetten. Door de jarenlange ervaring en interne opleidingen en cursussen beschikken onze GGZ-beveiligers over de juiste kennis om uw organisatie te kunnen ondersteunen.

Soorten Diensten
Loyaal Beveiliging levert voor de categorie GGZ de volgende diensten:
Hierbij worden alleen diensten in de regio’s Utrecht | Zuid- Holland | Noord - Holland ingevuld.

Nachtwaker GGZ Patiëntbewaking GGZ Permanente beveiliging (GGZ) Safehouse beveiliging Vrouwenopvang beveiliging Crisisopvang beveiliging Verslavingszorg beveiliging

Tips voor inhuren beveiliging

30 september 2022 - U heeft er voor gekozen om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Maar u bent niet thuis in de beveiligingswereld. Dan kunt u gebruik maken van de volgende tips voor het inhuren van een beveiligingsbedrijf.... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.