Kosten beveiliging 2023

Kosten beveiliging 2023

Kosten beveiliging 2023

Geschreven door:
, 19 april 2021

Kosten beveiliging 2023


Beveiliging inhuren: Wat voor soort beveiliging heeft u nodig?
Wanneer u op zoek bent naar fysieke beveiliging, is het belangrijk om te weten welk type beveiliging het beste bij uw bedrijf past. Verschillende beveiligingsbedrijven specialiseren zich in specifieke gebieden van de branche. Door uw verwachtingen en eisen duidelijk te hebben, kunt u gemakkelijker het beste beveiligingsbedrijf voor uw onderneming vinden.

Kies een kwaliteitsbeveiligingsbedrijf met een keurmerk
Om er zeker van te zijn dat een bedrijf correct voor haar personeel zorgt, haar backoffice op orde heeft en voldoet aan de juiste normen, kunt u het beste kiezen voor een beveiligingsbedrijf met een keurmerk. VEB en VBE zijn twee organisaties die keurmerken verstrekken aan gekwalificeerde beveiligingsbedrijven.

Wat kost een beveiliger?
De kosten per beveiliger worden onder andere beïnvloed door de kwaliteit van het werk en de regio waarin u zich bevindt. Bijvoorbeeld, in Groningen is er momenteel een groot tekort aan beveiligers, waardoor de vraag hoger is dan het aanbod en dit resulteert in hogere prijzen. Hieronder vindt u richtlijnen voor eerlijke en realistische prijzen per uur voor verschillende soorten fysieke beveiliging:

Evenementenbeveiliger
Eerlijke prijs: 40,00 tot 45,00 euro per uur
Realistische prijs: 30,00 tot 37,50 euro per uur

Objectbeveiliging
Eerlijke prijs: 40,00 tot 45,00 euro per uur
Realistische prijs: 32.50 tot 38,00 euro per uur

Zorgbeveiliging
Eerlijke prijs: 40,00 tot 48,00 euro per uur
Realistische prijs: 32,00 tot 40,00euro per uur

Bij gebrek aan kennis of ervaring adviseren wij om een onpartijdige veiligheidsadviseur in te schakelen en meerdere offertes uit te vragen bij verschillende bedrijven. Het hoeft namelijk niet altijd zo te zijn dat de duurste partij of de partij met de mooiste website de beste beveiliger(s) kan leveren.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.