Certificeringen

Certificeringen -

Certificeringen bij Loyaal Beveiliging B.V.
Bij Loyaal Beveiliging B.V. staat professioneel en veilig werken hoog in het vaandel. Daarom beschikken wij over de VEB certificering.

Waarom kiezen voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf?
Kies voor veiligheid en gemoedsrust met een VEB Erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie (PBO). Bij ons is de opvolging van alarmmeldingen of het bewaken van eigendommen en/of objecten in vakkundige handen.

De voordelen van werken met een VEB erkend beveiligingsbedrijf
Geen zorgen meer over de kwaliteit en diensten van je beveiligingsbedrijf. De VEB controleert jaarlijks of de VEB erkende particuliere beveiligingsorganisaties voldoen aan de kwaliteiten van de VEB, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid en veiligheid in jouw situatie.

VCA Certificering -

VCA Certificering

Bij Loyaal beveiliging staat veiligheid hoog in het vaandel. Al ons personeel is VCA gecertificeerd , zodat wij de werkzaamheden onder veilige... lees verder »

Erkend leerbedrijf -

Erkend leerbedrijf

Loyaal beveiliging staat voor kwaliteit en is dan ook 1 van de erkende leerbedrijven in de beveiligingswereld , Hierdoor kunnen wij ook onze... lees verder »

BHV -

BHV

Loyaal beveiliging hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar medewerkers en verwachten dan ook van onze medewerkers dat zij ook in geval nood... lees verder »

Eerlijk prijs Garantie -

Eerlijk prijs Garantie

Loyaal beveiliging werkt met een eerlijk prijs garantie dit houd in dat u als opdrachtgever een document opgestuurd krijgt met daarbij de opbouw van... lees verder »

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De Sleutel tot Veilige Zorg: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging In de zorgsector is de diversiteit onder patiënten groot. De meeste patiënten zijn vriendelijk en meewerkend, maar er is... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.