Certificeringen

Certificeringen - Loyaal Beveiliging B.V.

Professioneel en veilig werken is belangrijk voor ons. Om dit te waarborgen beschikt beveiligingsbedrijf over VEB certificering.

Waarom kiezen voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf?
Je zoekt naar veiligheid en wil je geen zorgen maken. Bij een VEB Erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie (PBO) is de opvolging van alarmmeldingen of het bewaken van eigendommen en/of objecten in vakkundige handen.

Je hoeft zelf niet te onderzoeken of je het juiste beveiligingsadvies hebt ontvangen of dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit en diensten levert. De VEB controleert elk jaar of de VEB erkende particuliere beveiligingsorganisaties voldoen aan de kwaliteiten van de VEB

VCA Certificering - Loyaal Beveiliging B.V.

VCA Certificering

Bij Loyaal beveiliging staat veiligheid hoog in het vaandel. Al ons personeel is VCA gecertificeerd , zodat wij de werkzaamheden onder veilige werkom... lees verder »

Erkend leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Erkend leerbedrijf

Loyaal beveiliging staat voor kwaliteit en is dan ook 1 van de erkende leerbedrijven in de beveiligingswereld , Hierdoor kunnen wij ook onze stagiaire... lees verder »

BHV - Loyaal Beveiliging B.V.

BHV

Loyaal beveiliging hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar medewerkers en verwachten dan ook van onze medewerkers dat zij ook in geval nood kunnen... lees verder »

Eerlijk prijs Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.

Eerlijk prijs Garantie

Loyaal beveiliging werkt met een eerlijk prijs garantie dit houd in dat u als opdrachtgever een document opgestuurd krijgt met daarbij de opbouw van d... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.