Certificeringen

Certificeringen - Loyaal Beveiliging B.V.

Certificeringen bij Loyaal Beveiliging B.V.
Bij Loyaal Beveiliging B.V. staat professioneel en veilig werken hoog in het vaandel. Daarom beschikken wij over de VEB certificering.

Waarom kiezen voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf?
Kies voor veiligheid en gemoedsrust met een VEB Erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie (PBO). Bij ons is de opvolging van alarmmeldingen of het bewaken van eigendommen en/of objecten in vakkundige handen.

De voordelen van werken met een VEB erkend beveiligingsbedrijf
Geen zorgen meer over de kwaliteit en diensten van je beveiligingsbedrijf. De VEB controleert jaarlijks of de VEB erkende particuliere beveiligingsorganisaties voldoen aan de kwaliteiten van de VEB, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid en veiligheid in jouw situatie.

VCA Certificering - Loyaal Beveiliging B.V.

VCA Certificering

Bij Loyaal beveiliging staat veiligheid hoog in het vaandel. Al ons personeel is VCA gecertificeerd , zodat wij de werkzaamheden onder veilige werkom... lees verder »

Erkend leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Erkend leerbedrijf

Loyaal beveiliging staat voor kwaliteit en is dan ook 1 van de erkende leerbedrijven in de beveiligingswereld , Hierdoor kunnen wij ook onze stagiaire... lees verder »

BHV - Loyaal Beveiliging B.V.

BHV

Loyaal beveiliging hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar medewerkers en verwachten dan ook van onze medewerkers dat zij ook in geval nood kunnen... lees verder »

Eerlijk prijs Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.

Eerlijk prijs Garantie

Loyaal beveiliging werkt met een eerlijk prijs garantie dit houd in dat u als opdrachtgever een document opgestuurd krijgt met daarbij de opbouw van d... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.