Personeelscontrole

Personeelscontrole -

# Personeelscontrole door Loyaal Beveiliging B.V.
Als uw organisatie werkt met producten en goederen, kan het zijn dat medewerkers in de verleiding komen om deze te stelen. Met een personeelscontrole van Loyaal Beveiliging minimaliseert u dit risico.

# Hoe werkt de personeelscontrole?
Twee beveiligers, in uniform of burgerkleding, komen op een afgesproken tijd naar uw organisatie voor een tassencontrole of fouillering. Dit is preventief en creëert een signaal naar uw medewerkers.

# Voorkom diefstal met onze personeelscontrole
Met de personeelscontrole van Loyaal Beveiliging minimaliseert u de kans op diefstal binnen uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - In de zorgsector zijn patiënten heel verschillend; sommigen zijn super vriendelijk terwijl anderen juist onaardig kunnen overkomen. Goede communicatie is vaak de oplossing om ervoor te zorgen dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.