Sport Beveiliging

Sport Beveiliging - Loyaal Beveiliging B.V.

Van hockey tot voetbal en van tennis tot rugby. Sportverenigingen met ieder zijn eigen karakter, leden met liefde voor de club en natuurlijk ook de gezellige toernooien en jeugdfeesten.

Gevaarlijke situaties
Een sportvereniging is vaak hecht en gezellig. Waarschijnlijk is de vereniging aangesloten bij de gedragscode voor conflicthantering, maar toch kunnen er zich tijdens feesten en/of evenementen gevaarlijke situaties voordoen. Denk hierbij aan vechtpartijen, ongenode gasten, diefstal en vernielingen.

Conflicten rustig oplossingen
Om dit tegen te gaan, kunt u er als vereniging voor kiezen om sportbeveiligers in te huren van Loyaal Beveiliging. Elk van onze sportbeveiligers is altijd preventief aanwezig en is erop getraind om 99% van alle situaties al sprekend op te lossen. Hierdoor minimaliseren wij de risico's en kunt u weer volledig genieten van uw mooie vereniging.

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.