Sport Beveiliging

Lets play it safe

Lets play it safe - Loyaal Beveiliging B.V.

Van hockey tot voetbal , Van Tennis tot aan Rugby. Sportverenigingen ieder met ze eigen karakter, Leden met liefde voor de club en natuurlijk ook de gezellige toernooien jeugdfeesten.

Ondanks dat een sportvereniging vaak hecht en gezellig is. En allemaal aangesloten staan bij de gedragscode voor conflicthantering. Kunnen zich tijdens feesten en/of evenementen zich soms gevaarlijke situaties voordoen denk hierbij aan vechtpartijen , onnodige gasten , diefstal en vernielingen.

Om dit tegen te gaan kunt u als vereniging ervoor kiezen om Sport Beveiliger(s) in te huren van Loyaal Beveiliging. Elk van onze sport Beveiliger(s)is altijd preventief aanwezig en is getraind om 99% van alle situaties sprekend op te lossen. (het natuurlijk geen discotheek waar iemand naar buiten moet). Hierdoor minimaliseren wij de risico's en kunt u weer volledig genieten van uw mooie vereniging.

Soorten Sporten
Loyaal Beveiliging levert diensten voor de volgende soorten sporten :
Hierbij worden diensten alleen ingevuld van regio Utrecht | Zuid - Holland | Noord - Holland


Tennis Voetbal Hockey Honkbal Basketbal
Golf Paardrijd Roeien Rugby Gymnastiek
Darten Muziek Boksen Motorsport

Heeft u een beveiligingsproject met spoed aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag aan beveiliging op maat voor uw project.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.