Beveiliging Ziekenhuis

Beveiliging Ziekenhuis -

# Beveiliging Ziekenhuis - Loyaal Beveiliging B.V.
Dag en nacht staan de zorgmedewerkers in de ziekenhuizen klaar om patiënten de hulp te bieden die ze nodig hebben. Door de paniek van een verwonding of situatie die heeft plaatsgevonden, kunnen (de begeleiders van) patiënten soms geïrriteerd, ontevreden of zelfs agressief overkomen.

## Veiligheid onder druk
De medewerkers van een ziekenhuis hebben dan ook regelmatig te maken met stress, bedreigingen en geweld. Dit kan ertoe leiden dat een medewerker zich niet of niet volledig kan richten op zijn/haar werk, terwijl dit van levensbelang kan zijn. Om dit tegen te gaan, kunt u er als ziekenhuis of ziekenhuisafdeling voor kiezen om een ziekenhuisbeveiliger van Loyaal Beveiliging in te huren. Onze ziekenhuisbeveiligers weten door hun jarenlange ervaring netjes en adequaat te handelen.

## Incidenten minimaliseren
Bij het inzetten van een ziekenhuisbeveiliger zullen onze beveiligers preventief aanwezig zijn en daarbij het beeld naar buiten brengen dat iedereen zich onder alle omstandigheden dient te gedragen. Hierdoor worden incidenten geminimaliseerd, waardoor de medewerkers zich volledig op hun werkzaamheden kunnen focussen.

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De Sleutel tot Veilige Zorg: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging In de zorgsector is de diversiteit onder patiënten groot. De meeste patiënten zijn vriendelijk en meewerkend, maar er is... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.