Direct Patientbewaking Nodig?

Direct Patientbewaking Nodig?

Direct Patientbewaking Nodig?

Geschreven door:
, 30 september 2022

In de zorgsector zijn patiënten heel verschillend; sommigen zijn super vriendelijk terwijl anderen juist onaardig kunnen overkomen. Goede communicatie is vaak de oplossing om ervoor te zorgen dat 99% van de patiënten meewerkt en er een goede samenwerking ontstaat tussen verzorging en patiënt.


Helaas is er ook een groeiend aantal patiënten die erg lastig zijn en soms zelfs onhandelbaar. Deze categorie kost zorgmedewerkers vaak extra tijd en kan in extreme gevallen zelfs gevaarlijk zijn voor zowel de patiënt als de medewerker.


Om de zorgsector te ondersteunen heeft Loyaal Beveiliging het Quick Respons team opgericht, bestaande uit beveiligings- en zorgmedewerkers met ervaring en affiniteit in de zorg. Zij staan dag en nacht klaar om u en uw team te ondersteunen bij moeilijke of onhandelbare patiënten.


Onze medewerkers zijn geschikt voor verschillende werkzaamheden, zoals het houden van toezicht op een patiënt in diens kamer, het onder controle brengen van agressieve patiënten, en 24/7 toezicht bij suïcidale patiënten.


Kies voor veilig werken en kies voor het Quick Respons team van Loyaal Beveiliging.


Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.