Direct Patientbewaking Nodig?

Direct Patientbewaking Nodig?

Direct Patientbewaking Nodig?

Geschreven door:
, 30 september 2022

De Sleutel tot Veilige Zorg: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging
In de zorgsector is de diversiteit onder patiënten groot. De meeste patiënten zijn vriendelijk en meewerkend, maar er is ook een toenemend aantal patiënten dat uitdagingen met zich meebrengt. Goede communicatie speelt een cruciale rol in het bevorderen van een positieve samenwerking tussen zorgverleners en patiënten. Echter, wanneer patiënten onhandelbaar of zelfs gevaarlijk worden, is extra ondersteuning nodig.


De Uitdaging: Omgaan met Moeilijke Patiënten
In de hedendaagse zorgsector worden zorgmedewerkers regelmatig geconfronteerd met patiënten die als lastig of onhandelbaar kunnen worden beschouwd. Deze situaties kunnen niet alleen stressvol en tijdrovend zijn voor zorgmedewerkers, maar in sommige gevallen ook een risico vormen voor zowel de patiënt als de medewerker. Het waarborgen van een veilige en effectieve zorgomgeving is daarom van essentieel belang.


De Oplossing: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging
Om de veiligheid in de zorgsector te verhogen en zorgmedewerkers te ondersteunen, heeft Loyaal Beveiliging het Quick Respons team opgericht. Dit team bestaat uit beveiligings- en zorgmedewerkers die gespecialiseerd zijn in het omgaan met uitdagende situaties in de zorg. Met ervaring en affiniteit in deze sector staan zij dag en nacht klaar om ondersteuning te bieden.


Wat Biedt het Quick Respons Team?

  • Toezicht: Het houden van toezicht op patiënten in hun kamer, om te zorgen voor hun veiligheid en die van anderen.
  • De-escalatie: Het onder controle brengen van agressieve patiënten op een professionele en veilige manier.
  • 24/7 Toezicht: Het bieden van constant toezicht bij suïcidale patiënten, om hun veiligheid te garanderen.



Door te kiezen voor het Quick Respons team van Loyaal Beveiliging, kiest u voor een veilige werkomgeving waarin zorgmedewerkers zich volledig kunnen focussen op het verlenen van zorg.


Waarom Kiezen voor het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging?

  • Expertise: Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om efficiënt om te gaan met uitdagende situaties in de zorg.
  • Veiligheid: Het waarborgen van de veiligheid van zowel patiënten als zorgmedewerkers staat centraal in onze aanpak.
  • 24/7 Beschikbaarheid: Wij zijn dag en nacht beschikbaar om support te bieden, waardoor u nooit alleen staat in moeilijke situaties.



Veilig Werken in de Zorg: Een Gedeelde Verantwoordelijkheid
Veilig werken in de zorg is een verantwoordelijkheid die we samen dragen. Het Quick Respons team van Loyaal Beveiliging speelt hierin een cruciale rol door te zorgen voor een veilige omgeving waarin zorgmedewerkers en patiënten zich beschermd voelen. Door samen te werken en gebruik te maken van gespecialiseerde ondersteuning, kunnen we de zorg veiliger en efficiënter maken voor iedereen.


Neem Contact Op
Geïnteresseerd in de diensten van het Quick Respons team van Loyaal Beveiliging? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we de veiligheid in uw zorginstelling kunnen waarborgen. Samen werken we aan een veilige zorgomgeving voor zowel patiënten als zorgmedewerkers.


De zorgsector verdient onze onvoorwaardelijke steun en veiligheid. Kies voor het Quick Respons team van Loyaal Beveiliging en maak het verschil in uw zorginstelling.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Zorgbeveiliging.

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De Sleutel tot Veilige Zorg: Het Quick Respons Team van Loyaal Beveiliging In de zorgsector is de diversiteit onder patiënten groot. De meeste patiënten zijn vriendelijk en meewerkend, maar er is... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.