Haven Beveiliging

Haven Beveiliging - Loyaal Beveiliging B.V.

Een dag in de haven is nooit hetzelfde en bestaat voornamelijk uit hardwerkende mannen en vrouwen. Wanneer de ene medewerker containers aan het laden is, rijdt er aan de andere kant een heftruckchauffeur een pallet het distributiecentrum in. Door de druktes in de haven en de vele kostbare goederen zijn havens de perfecte locatie voor criminele activiteiten. Denk hierbij aan drugshandel, diefstal, inbraak en vernielingen.

Voorkom onregelmatigheden
Om uw haven optimaal te beschermen, kunt u ervoor kiezen de havenbeveiliging van Loyaal Beveiliging in te schakelen. Onze havenbeveiligers verrichten preventieve controlerondes. Daarnaast worden onze havenbeveiligers getraind op het signaleren van onregelmatigheden. Er wordt tijdens deze rondes ook gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen (Beginnende) onregelmatigheden kunnen zo in de kiem worden gesmoord.

Secundaire werkzaamheden
Havenbeveiligers van Loyaal Beveiliging gaan verder waar anderen stoppen. Onze fabrieksbeveiligers zijn te allen tijde bereid om meerdere secundaire werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan toegangscontrole, sleutelbeheer en het ontvangen en registreren van bezoekers.

Soorten havenbeveiliging
Loyaal Beveiliging levert diensten voor de volgende soorten Havenbeveiliging:
Hierbij worden alleen diensten in de regio’s Utrecht | Zuid - Holland | Noord - Holland ingevuld.

Permanente Beveiliging (haven) ISPS Beveiliging Nachtbewaking (haven) Toegangscontrole (haven) Ponton beveiliging Jachthaven Beveiliging Terminal beveiliging Parkeerplaats beveiliging

Tips voor inhuren beveiliging

30 september 2022 - U heeft er voor gekozen om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Maar u bent niet thuis in de beveiligingswereld. Dan kunt u gebruik maken van de volgende tips voor het inhuren van een beveiligingsbedrijf.... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.