Haven Beveiliging

Haven Beveiliging -

# Havenbeveiliging: Bescherm uw haven tegen criminele activiteiten
Een dag in de haven is nooit hetzelfde en bestaat voornamelijk uit hardwerkende mannen en vrouwen. Helaas zijn havens ook een aantrekkelijke locatie voor criminele activiteiten. Om uw kostbare goederen te beschermen, kunt u kiezen voor de havenbeveiliging van Loyaal Beveiliging B.V.

# Preventieve controlerondes door onze ervaren havenbeveiligers
Onze getrainde havenbeveiligers verrichten preventieve controlerondes om onregelmatigheden op te sporen. Hierbij wordt gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen. Door tijdig in te grijpen, kunnen beginnende onregelmatigheden worden gesmoord.

# Secundaire werkzaamheden: Meer dan alleen beveiliging
Havenbeveiligers van Loyaal Beveiliging gaan verder waar anderen stoppen. Zo zijn onze beveiligers bereid om secundaire werkzaamheden te verrichten, zoals toegangscontrole en het ontvangen en registreren van bezoekers. Ook sleutelbeheer behoort tot onze mogelijkheden. Met Loyaal Beveiliging heeft u dus meer dan alleen professionele beveiliging!

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - In de zorgsector zijn patiënten heel verschillend; sommigen zijn super vriendelijk terwijl anderen juist onaardig kunnen overkomen. Goede communicatie is vaak de oplossing om ervoor te zorgen dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.