Haven Beveiliging

Keep are Ports Safe

Keep are Ports Safe - Loyaal Beveiliging B.V.

Een dag in de haven is nooit hetzelfde en bestaat voornamelijk uit hardwerkende mannen en vrouwen. Wanneer de ene medewerker containers aan het laden is, rijdt er aan de andere kant een heftruckchauffeur een pallet het distributiecentrum in. Door de druktes in de haven en de vele kostbare goederen zijn havens de perfecte locatie voor criminele activiteiten. Denk hierbij aan drugshandel, diefstal, inbraak en vernielingen.

Voorkom onregelmatigheden
Om uw haven optimaal te beschermen, kunt u ervoor kiezen de havenbeveiliging van Loyaal Beveiliging in te schakelen. Onze havenbeveiligers verrichten preventieve controlerondes. Daarnaast worden onze havenbeveiligers getraind op het signaleren van onregelmatigheden. Er wordt tijdens deze rondes ook gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen (Beginnende) onregelmatigheden kunnen zo in de kiem worden gesmoord.

Secundaire werkzaamheden
Havenbeveiligers van Loyaal Beveiliging gaan verder waar anderen stoppen. Onze fabrieksbeveiligers zijn te allen tijde bereid om meerdere secundaire werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan toegangscontrole, sleutelbeheer en het ontvangen en registreren van bezoekers.

Soorten havenbeveiliging
Loyaal Beveiliging levert diensten voor de volgende soorten Havenbeveiliging:
Hierbij worden diensten alleen ingevuld van regio Utrecht | Zuid - Holland | Noord - Holland

Permanente Beveiliging(haven) ISPS Beveiliging Nachtbewaking(haven) Toegangscontrole(haven)Pontonbeveiliging Jachthaven Beveiliging Terminalbeveiliging

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.