High Value Beveiliging

High Value Beveiliging - Loyaal Beveiliging B.V.

High Value beveiliging
Uw onderneming krijgt of heeft een landing binnen of beschikt u over afdeling waar goederen liggen van hogere waarde.(high Value) De hoge waarde van de goederen kunnen directe en indirecte risico’s vormen voor u en uw onderneming denk hierbij aan diefstal, inbraak of eventueel een overal met alle gevolgen van dien.

Hierbij kunt u ervoor kiezen om de High Value beveiliger(s) van Loyaal beveiliging in te huren. Dit zijn ervaren beveiligers . Die getraind zijn om strikte procedures te hanteren en eventueel afwijkend of gevaarlijk gedrag te herkennen en correct op te hanteren zodat directe en indirecte risico’s kunnen worden geminimaliseerd.

Direct Patientbewaking Nodig? - Loyaal Beveiliging B.V.

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - De zorgsector kamt met vele te korten en heeft daarbij niet de tijd nog de middelen om moeilijke of gevaarlijke patiënten te bewaken of te ondersteunen . Hierb... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.