ISPS Beveiliging

ISPS Beveiliging -

# ISPS-beveiliging: specialistische havenbeveiliging gericht op veiligheid
ISPS-beveiliging is een gespecialiseerde vorm van havenbeveiliging die zich richt op het verhogen van de veiligheid in havens en op schepen. Hierbij wordt gekeken naar de Algemene veiligheidsmaatregelen van elk schip en elke haven om zo de veiligheid te verbeteren.


# Drie beveiligingsniveaus omschreven door de ISPS-code
De ISPS-code beschrijft drie beveiligingsniveaus die gehandhaafd moeten worden om optimale veiligheid te garanderen. Niveau 1 is het basisniveau, niveau 2 geldt gedurende een bepaalde tijd bij verhoogd risico en niveau 3 geldt gedurende een beperkte tijd bij waarschijnlijk of ophanden zijnd incident.


# Kies voor Loyaal Beveiliging voor externe ISPS-cursussen en actieve preventieve werkhouding
Loyaal Beveiliging biedt externe ISPS-cursussen aan zodat onze medewerkers altijd weten hoe te reageren in bepaalde situaties. Dankzij onze actieve preventieve werkhouding kunnen wij direct handelen tijdens alle drie de beveiligingsniveaus om uw organisatie zo goed mogelijk te beschermen. Maak daarom gebruik van onze expertise en kies voor Loyaal Beveiliging als uw partner in ISPS-beveiliging.

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - In de zorgsector zijn pati├źnten heel verschillend; sommigen zijn super vriendelijk terwijl anderen juist onaardig kunnen overkomen. Goede communicatie is vaak d... lees verder »

VEB Keurmerk -

VEB Keurmerk

30 september 2022 - Loyaal Beveiliging biedt hoogwaardige beveiligingsdiensten tegen eerlijke prijzen en kan nu officieel aantonen dat ze voldoen aan de eisen van de Vereniging Erke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.