Beveiliging Woonzorg

Beveiliging Woonzorg -

# Beveiliging Woonzorg - Loyaal Beveiliging B.V.
Met de toenemende oplichtingen, bedreigingen en diefstallen gericht op ouderen, is het belangrijk om te investeren in de beveiliging van uw woonzorgcentrum. Loyaal Beveiliging biedt professionele beveiligingsdiensten aan speciaal ontworpen voor woonzorgcentra.

# Voorkomen is beter dan genezen
Voorkom dat uw bewoners slachtoffer worden van oplichting en diefstal door een woonzorgbeveiliger in te zetten. De aanwezigheid van een beveiligingsmedewerker kan al voldoende zijn om potentiële criminelen af te schrikken.

# Meer dan alleen beveiliging
Onze woonzorgbeveiligers zijn niet alleen getraind in beveiligings- en veiligheidsprocedures, maar ook in klantenservice en sociale vaardigheden. Zij kunnen fungeren als aanspreekpunt voor bewoners en ondersteunen bij secundaire taken zoals receptie- of administratieve werkzaamheden.

Beveiliging prijzen 2024 -

Beveiliging prijzen 2024

20 november 2023 - Verhogingen 2023 naar 2024 Net als in 2023 zal ook in 2024 de kosten van de beveiliging stijgen. Hierbij zijn er twee officiële factoren waardoor de prijs berekend wordt: Inflatie (wat dit jaar... lees verder »

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - In de zorgsector zijn patiënten heel verschillend; sommigen zijn super vriendelijk terwijl anderen juist onaardig kunnen overkomen. Goede communicatie is vaak de oplossing om ervoor te zorgen dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.