Beveiliging Woonzorg

Let op de Ouderen!

Let op de Ouderen! - Loyaal Beveiliging B.V.

Met de laatste jaren neemt helaas het aantal oplichtingen, bedreigingen en diefstallen gericht op ouderen toe. Hierdoor zien vele ouderen hun bezittingen en spaargeld verdwijnen in 50% van de gevallen betreft het een bekende van het slachtoffer. Dit gebeurt vaak onder het motto goed vertrouwen of onder bedreiging van.

Hierin kunt u als zorgcentrum er voor kiezen om een Woonzorg beveiliger(s) in te zetten, De woonzorg Beveiliger(s) dienen als eerste instantie als ondersteunend medewerker waarbij zij open staan voor secundaire taken. De Woonzorg beveiliger(s)zal preventief aanwezig zijn om zo eventuele oplichter(s) af te schrikken.

Soorten Diensten
In de Woonzorg sector zijn er meerdere soorten werkzaamheden en Risicofactoren . Loyaal Beveiliging kan u van dienst zijn bij de volgende onderwerpen. Hierbij vullen wij alleen diensten in Utrecht | Zuid- Holland | Noord - Holland.

Nachtbeveiliging
Patiëntbewaking
Permanente beveiliging
Zorgondersteuner

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ? - Loyaal Beveiliging B.V.

Beveiliging inhuren ? Maar wat kost Dat ?

19 april 2021 - Na lang overwegen weet u het zeker u heeft behoefte aan Fysieke beveiliging. Maar wat voor beveiliging heeft u nodig? En wat kost een beveiliger eigenlijk? Wat vo... lees verder »

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf - Loyaal Beveiliging B.V.

Loyaal Beveiliging | Erkend Leerbedrijf

1 maart 2021 - Loyaal Beveiliging is vanaf 1 maart 2021 een erkend leerbedrijf. Bij elke opleiding verwacht je de beste begeleiding zodat iedere leerling ongeachte de opleiding ee... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.