Beveiliging Woonzorg

Beveiliging Woonzorg - Loyaal Beveiliging B.V.

Met de laatste jaren neemt helaas het aantal oplichtingen, bedreigingen en diefstallen gericht op ouderen toe. Hierdoor zien vele ouderen hun bezittingen en spaargeld verdwijnen. In 50% van de gevallen betreft het een bekende van het slachtoffer. Dit gebeurt vaak ‘in goed vertrouwen’ of ‘onder bedreiging van’.

Ondersteuning en preventie
Als zorgcentrum kunt u ervoor kiezen om een woonzorgbeveiliger van Loyaal Beveiliging in te zetten. Zij dienen in eerste instantie als ondersteunend medewerker, waarbij zij openstaan voor secundaire taken. De woonzorgbeveiliger zal preventief aanwezig zijn om zo eventuele oplichters af te schrikken.

Soorten Diensten
Loyaal Beveiliging levert voor de categorie woonzorg de volgende diensten:
Hierbij worden alleen diensten in de regio’sUtrecht | Zuid- Holland | Noord - Holland ingevuld.

Nachtwaker Patiëntbewaking Permanente beveiliging (zorg) Zorgondersteuner Ouderenzorg Particulieren woonzorgcentrum Serviceflat beveiliging

Tips voor inhuren beveiliging

30 september 2022 - U heeft er voor gekozen om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Maar u bent niet thuis in de beveiligingswereld. Dan kunt u gebruik maken van de volgende tips voor het inhuren van een beveiligingsbedrijf.... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.

Kwaliteit

30 september 2022 - Loyaal beveiliging staat voor eerlijke prijzen en hoge kwaliteit beveiliging , En vanaf heden is dit ook aantoonbaar. Loyaal beveiliging is heeft het officiële ... lees verder »

Kwaliteit - Loyaal Beveiliging B.V.
prijs - Loyaal Beveiliging B.V.
communicatie - Loyaal Beveiliging B.V.
Garantie - Loyaal Beveiliging B.V.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.