Zorgondersteuner

Zorgondersteuner -

# De voordelen van het inhuren van een zorgondersteuner van Loyaal Beveiliging B.V.
Het tekort aan zorgpersoneel heeft ervoor gezorgd dat veel medewerkers overbelast zijn. Het inhuren van een zorgondersteuner kan de werkdruk bij medewerkers verlichten. Bij Loyaal Beveiliging B.V. hebben alle zorgondersteuners een cursus BHV, Cursus Hoe om te gaan met agressie en de cursus sociale vaardigheden afgerond.

# De werkzaamheden van onze zorgondersteuners
Onze zorgondersteuners kunnen verschillende taken uitvoeren ter ondersteuning van uw organisatie. Denk hierbij aan het ondersteunen van begeleiders, het uitvoeren van slaapdiensten, huishoudelijke taken en uiteraard de verzorging van patiënten.

# Kies voor Loyaal Beveiliging B.V. als uw betrouwbare partner in zorgondersteuning
Onze zorgondersteuners zijn sterk en hebben veel ervaring opgedaan in de branche. Daarnaast zijn ze getraind om te gaan met moeilijke situaties en beschikken ze over de nodige vaardigheden om patiënten op de juiste manier te verzorgen. Kies daarom voor Loyaal Beveiliging B.V. als uw betrouwbare partner in zorgondersteuning en ervaar zelf hoe onze professionals uw organisatie kunnen ontzorgen.

Direct Patientbewaking Nodig? -

Direct Patientbewaking Nodig?

30 september 2022 - In de zorgsector zijn patiënten heel verschillend; sommigen zijn super vriendelijk terwijl anderen juist onaardig kunnen overkomen. Goede communicatie is vaak d... lees verder »

VEB Keurmerk -

VEB Keurmerk

30 september 2022 - Loyaal Beveiliging biedt hoogwaardige beveiligingsdiensten tegen eerlijke prijzen en kan nu officieel aantonen dat ze voldoen aan de eisen van de Vereniging Erke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.